Ajánlatunk2020-04-23T12:50:25+00:00

Melyikben ismersz magadra?

Ha a következő három csoport egyikébe tartozol, akkor jó hírem van, ezeken a területeken specialista vagyok! Kattints, és olvasd el a külön neked szóló ajánlatomat!

Taxisoknak

Téged csak a vezetés érdekel, és csak azzal is akarsz foglalkozni, igaz?

Rettegsz attól, hogy átléped a 12 milliós áfamentes határt, és hogy NAV vizsgálatot kapsz? Sebaj, nyugi! Nagyon sok taxis ügyfelem van, és biztosíthatlak afelől, hogy egy NAV vizsgálat során még a szíved sem fog hevesebben verni, mert minden rendben lesz, és egy percet sem kell azon gondolkodnod, hogy átléped a 12 milliós áfamentességet.
Gyere és kérd első ingyenes konzultációmat, és hadd válaszoljak meg minden kérdésedet.

Kérem a 2 órás ingyenes konzultációt

Webshop tulajdonosoknak

Webshopod van, de fogalmad sincs, hogy neked mit kellene választanod?

Mi az optimálisabb megoldás? Nem vagy otthon a könyvelésben, és nem is akarsz, de szeretnél tanácsot kapni, hogy merre tovább?
Jelentkezz 3 órás különleges csomagajánlatomra, és tiszta képet fogsz kapni, hogy merre tovább. Lesz egy képed a jövőről, amivel el tudsz a vállalkozásoddal indulni. Hiszen tudod… akinek nincs képe, az képtelen!

Kérem a különleges csomagajánlatot

Már működő vállalkozásoknak

Bevételemelés, csak könyveléssel, már működő vállalkozásoknak… Hogyan?

Működő vállalkozásod van, de mégis úgy érzed, hogy a könyvelőd miatt snassz dolgokon csúszol el? Ha már van bevételed, működő vállalkozásod, egy jó könyvelő sokat meg tud neked spórolni, és minél nagyobb a céged, annál komplexebb megoldásokban lehet gondolkodni.

EGY JÓ KÖNYVELŐ SPÓROL, VAGY AZÉRT, MERT NINCS ELÉG PÉNZ A VÁLLALKOZÁSBAN, VAGY AZÉRT, MERT MÁR VAN ELÉG!

Kérem az 1 órás ingyenes konzultációt