Ajánlatunk2019-02-15T07:31:21+00:00

Melyikben ismersz magadra?

Ha a következő három csoport egyikébe tartozol, akkor jó hírem van, ezeken a területeken specialista vagyok! Kattints, és olvasd el a külön neked szóló ajánlatomat!

Taxisoknak

Téged csak a vezetés érdekel, és csak azzal is akarsz foglalkozni, igaz?

Rettegsz attól, hogy átléped a 8 milliós áfamentes határt, és hogy NAV vizsgálatot kapsz? Sebaj, nyugi! Nagyon sok taxis ügyfelem van, és biztosíthatlak afelől, hogy egy NAV vizsgálat során még a szíved sem fog hevesebben verni, mert minden rendben lesz, és egy percet sem kell azon gondolkodnod, hogy átléped a 8 milliós áfamentességet.
Gyere és kérd első ingyenes konzultációmat, és hadd válaszoljak meg minden kérdésedet.

Kérem az ingyenes konzultációt

Kezdő vállalkozásoknak

Vállalkozni akarsz, de fogalmad sincs, hogy neked mit kellene választanod?

Mi az optimálisabb megoldás? Nem vagy otthon a könyvelésben, és nem is akarsz, de szeretnél tanácsot kapni, hogy merre tovább?
Jelentkezz 3 órás különleges csomagajánlatomra, és tiszta képet fogsz kapni, hogy merre tovább. Lesz egy képed a jövőről, amivel el tudsz a vállalkozásoddal indulni. Hiszen tudod… akinek nincs képe, az képtelen!

Kérem a különleges csomagajánlatot

Már működő vállalkozásoknak

Bevételemelés, csak könyveléssel, már működő vállalkozásoknak… Hogyan?

Működő vállalkozásod van, de mégis úgy érzed, hogy a könyvelőd miatt snassz dolgokon csúszol el? Ha már van bevételed, működő vállalkozásod, egy jó könyvelő sokat meg tud neked spórolni, és minél nagyobb a céged, annál komplexebb megoldásokban lehet gondolkodni.

EGY JÓ KÖNYVELŐ SPÓROL, VAGY AZÉRT, MERT NINCS ELÉG PÉNZ A VÁLLALKOZÁSBAN, VAGY AZÉRT, MERT MÁR VAN ELÉG!

Kérem az ingyenes konzultációt