A koronavírus-járvány miatt konzultációinkat nem személyesen, hanem online fogjuk megtartani!

MŰKÖDŐ VÁLLALKOZÁSOD VAN, DE KÖNYVELŐT VÁLTANÁL?

Legyen több bevételed, jobb folyamataid, pontos elszámolásod egy jó könyvelőirodával!

Egy vállalkozásnak a legnehezebb része az, amikor működőképessé kell tenni! Neked már működőképes vállalkozásod van és tudom, hogy mennyire dühítő, amikor egy rossz könyvelő miatt kell többet kifizetned, amiatt csúszol, egyszerűen a rossz könyvelő hátráltatja az egyébként sikeres vállalkozásodat!

TEGYÜK MÉG SIKERESEBBÉ A VÁLLALKOZÁSODAT, EGYÜTT!

“Ha könyvelőiroda, akkor csak a Retcon! Az első perctől nagyon segítőkészek, Betti minden kérdésemre részletes, körültekintő választ ad, kezeli az ügyeimet, és folyamatosan emlékeztet, ha teendőim vannak. Ennél többet kérni sem lehetne!”

Babanics Írisz

MŰKÖDŐ VÁLLALKOZÁSODHOZ ÚJ KÖNYVELŐT KERESEL?

Szétvet a lelkesedés, annyira csinálnád a bizniszedet, de már nagyon unod, hogy a könyveléssel kell foglalkoznod, ott valami mindig nincs rendben, és visszavesz a vállalkozásod teljesítményéből?

NYUGI!

Tudod, egy jó ügyvéd és egy jó könyvelő – ez a kettő személy nagyon sokat tud neked spórolni, nem csak pénzben, időben is.

Ha viszont ezeket még nem tapasztaltad, akkor valószínűleg rossz helyen könyveltetsz.

  • ha hónap végén nem sóhajtasz fel, miközben azt a konkrét számod nézed, hogy a könyvelőd mennyit spórolt neked…
  • ha nem kapsz olyan telefonhívásokat, hogy: “Szia, hallod gondolkodtam és így tudnánk a költségeidet csökkenteni …”
  • és ha alig lehet elérni a könyvelődet, szakmájába fásult, nem hajtja már az izgalom, a motiváció …

AKKOR TE ROSSZ HELYEN KÖNYVELTETSZ!

DE VAN MEGOLDÁS!

Szia! Bettina vagyok, a Retcon könyvelőiroda vezetője, és szeretném a vállalkozásodat rendbe tenni!

Milyen eredményekre számíthatsz velünk?

NYUGODTABB ÉLET

Végre nem kell rettegned, hogy a könyvelő már megint mit talált ki, mit felejtett el, miért hív ilyenkor?! Mi gondoskodunk a jelen és a jövő pénzéről is!

VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉS

Felejtsd el, hogy neked a könyveléssel kell foglalkozni és ezen törni a fejedet. Mi helyetted vagyunk és a célunk, hogy te csak a vállalkozásfejlesztéssel foglalkozz.

KÖLTSÉGCSÖKKENTÉS

Megnézzük, hol lehet okosabban könyvelni, illetve milyen megoldások vannak, amik által költséget lehet csökkenteni.

A VILÁG LEGJOBBAN FIZETETT MELÓJA: A GONDOLKODÁS

Tőlünk gondolatokat kapsz, ötleteket, hogy a jobb, mégjobb legyen! Csapatszinten gondolkodni fogunk a cégedről, hogy a sikerednek ne a gátjai, hanem a megalkotói legyünk!

TITKOS SZUPERERŐ

A céged végre megkapja azt a titkos szupererőt, ami által megtapasztalod azt, hogy milyen is az, amikor valakinek jó könyvelője van, ami pénzt hoz, vagy költséget csökkent, netalán mindkettőt egyszerre.

100%-IG KISZÁMÍTHATÓ KIADÁSOK

Tudjuk, hogy mennyire utálod, ha valami váratlan kiadás jön… Mi is! 100%-ig kiszámítható kiadásokban gondolkodunk, ezentúl a könyvelés miatt nem fog változni a tervezett büdzséd!

Kezdő vállalkozóként azt sem tudtam, hogy mi az a KATA. Mondanom sem kellett, hogy még az ártáblázatom kidolgozásában is segítettek, hívhattam őket számlázással kapcsolatos kérdésekkel, amiben mindig segítettek, mindezt külön díj nélkül!

Zsuzsa

Elkövettem azt a hibát, hogy a NAV-val készítettem el a bevallásomat. Nem vették figyelembe a családi adókedvezményeimet, holott vittem nekik a nyilatkozatot, ahol férjemmel úgy döntöttünk, hogy én veszem igénybe egész évben a gyerekek után. Kiderült, hogy több százezer forintot kellene visszafizetnünk az államnak a NAV hibájából elrontott bevallás miatt. A Retcon Kft. viszont javította az elrontott bevallásunkat, és még további személyi jövedelemadó kedvezményekhez is juttatott minket, így nem nekünk kellett fizetni, hanem mi kaptunk vissza pénzt az államtól. Szerintem nincs olyan, amit ne tudnának elintézni!

Tünde

Ha kérdezek tőlük valamit, akkor nem csak válaszolnak, hanem segítenek a megvalósításban is. Mindig túlteljesítik a kívánságaimat!

Gábor

Minden találkozó jó hangulatban telik, amikor megyek hozzájuk. Bettina mindig mosolygós és nagyon kedves. Bármit kérdezhetek, ő azonnal és készségesen válaszol nekem.

Zoltán

Nagyon meg vagyok elégedve a munkájukkal. Ez köszönhető Bettinának, aki pontos, figyelmes, és segítőkész! A megalakulásban is partnerek voltak, és utána sem adódott probléma. A cég jó működéséhez elengedhetetlen a könyvelő iroda szaktudása és gyors munkája.

Cewir Bau Zrt.

Tapasztalatból mondom azok a legjobb cégek, akik “szájhagyomány” útján terjednek mindenki legnagyobb megelégedésére! Ez az én esetemben is bevált. Minden kérésemet gyorsan, profi módon, és ami lényeges nagyon kellemes költségekkel megoldják!

Lauter Gábor – taxis vállalkozó

Sajnos előbb kezdtük meg a vállalkozásunkat, mint hogy könyvelőt találtunk volna, így a beadatlan bevallások miatt kaptunk egy ellenőrzést. Az ellenőrzést már a Retcon Kft. könyvelő iroda intézte, és előzetes NAV-os tájékoztatás szerint a bírságunk alsó határa 100.000 Ft-tól kezdődött volna, de helyette a Retcon Kft. elintézte, hogy bírság nélkül távozzunk a NAV-tól. Így kezdődött a közös munka velük, és azóta még több dologban bizonyítottak! Ajánlom mindenkinek őket!

László

Vedd igénybe, az első 1 órás online konzultációmat, ahol mindent érthetővé varázsolok a számodra.

ÉLJ AZ EGYEDI KONZULTÁCIÓS KEDVEZMÉNNYEL!

19.990 Ft helyett

Most 14.990 Ft, 1 ÓRA !

Bettinához sorban állnak az online vállalkozni vágyók, hogy beszélhessenek vele, így nem tudjuk garantálni, hogy az időpontfoglalástól számított 2-3 munkanapon belül már konzultálni is tudunk! Az időpont kapcsán viszont mindenféleképpen egyeztetünk veled!

ha kattintasz akkor egy jelentkezési űrlapon találod magad.

„AH, INKÁBB NEM KELL…”

Ne hagyd, hogy az agyad átverjen. Gondolj csak arra, hogy fogorvoshoz is mikor mész? Amikor már nagy a baj és annyira fáj, hogy nem bírod tovább.

Jelentkezz most, mert amikor a könyvelő kiválasztása már égető és létfontosságú feladat lesz, akkor már lehet, hogy késő.

Vedd igénybe, az első 1 órás online konzultációmat, ahol mindent érthetővé varázsolok a számodra.

ÉLJ AZ EGYEDI KONZULTÁCIÓS KEDVEZMÉNNYEL!

19.990 Ft helyett

Most 14.990 Ft, 1 ÓRA !

Bettinához sorban állnak az online vállalkozni vágyók, hogy beszélhessenek vele, így nem tudjuk garantálni, hogy az időpontfoglalástól számított 2-3 munkanapon belül már konzultálni is tudunk! Az időpont kapcsán viszont mindenféleképpen egyeztetünk veled!

ha kattintasz akkor egy jelentkezési űrlapon találod magad.

Fontos!

Mivel mindkét fél számára fontos, hogy az időpontok fixek és véglegesek legyenek, ezért a válaszott időpontban (a lefixálást követően) mindenképpen jelenj meg.

Az átutalt összeget nem áll módunkban visszatéríteni, mert ez számunkra is bevételkiesést jelentene. A következő esetekben nem tudunk visszafizetést vállalni:

  • ha átrakod az időpontot
  • ha lemondod az időpontot
  • ha nem veszel részt a tanácsadáson

A felsorolt három jelenség esetén ÚJRA LE KELL ADNOD a megrendelést.